RÓLAM

"Az egészséges haj öröméért dolgozom, ami a vendégeim önbecsülését növeli..."

Előnyök

Miért engem válassz?

TELJESKÖRŰ KIVISGÁLÁST KAPSZ

Fordász hajgyagyásként két szolgáltatást nyújtok egyben, így több szempontból is megfigyelem, vizsgálom a probléma gyökerét és összetett megoldást tudok biztosítani számodra.

PROBLÉMAKÖZPONTÚ MEGOLDÁSOK

A kivizsgálások és konzultációk során a teljes figyelmemet neked szentelem. A probléma megállapítása után olyan kezelési tervet állítunk neked össze, mely számodra a legmegfelelőbb.

UTÁNKÖVETÉS

A kezelések alatt, folyamatosan nyomon követem, hogyan fejlődnek, alakulnak a dolgok. Érdeklődöm ügyfeleim felől és könnyen elérhető vagyok számukra. Az kívánt cél elérése után is érdeklődöm és uránkövetem vendégeim életét és segítek a felmerülő kérdéseikben.

Bodnár Kinga vagyok hajgyagyás és mesterfodrász...

 

A hitvallásom…

Fodrászként eldöntöttem, hogy csak olyan eljárásokat és kezeléseket vállalok, amelyek nem károsak a vendégeim fejbőrére és hajára. Ezért ennek megfelelő hajfestékekkel, ápoló szerekkel és finish termékekkel dolgozom.

Hajgyógyászként azért dolgozom, hogy helyre állítsam a vendégeim önbecsülését. Ezért kezelem a fejbőr- és hajproblémákat, valamint helyrehozom az okozott károsodásokat, hogy újra létrehozzam az egészséges egyensúlyt.
Munkafolyamat

Hogy épül fel a folyamat?

Az itt leírtak tájékoztató jellegűek, hiszen minden ügyfél más-más panasszal, élethelyzettel, egészségi állapottal, hajtípussal… érkezik így kezelés és kezelés között is van különbség.

IDŐPONTEGYEZTETÉS
KONZULTÁCIÓ, VIZSGÁLAT
DIAGNOSZTIKA
OKOK FELTÁRÁSA
ELSŐ KEZELÉS
OTTHONI KEZELÉSEK
FOLYAMATOS SZEMÉLYES/TELEFONOS KONZULTÁCIÓ
UTÁNKÖVETÉS
About us

Our team

John Adamson

associate lawyer

Parker Williams

Founder / Lawyer

Peter Andrews

architect