RÓLAM

Az egészséges haj öröméért dolgozom, ami a vendégeim önbecsülését növeli...

RÓLAM

Bodnár Kinga vagyok hajgyógyász és mesterfodrász...

Ez nem a szerencsés véletlenek összjátéka, hanem tudatos önfejlesztés eredménye. Fodrászként eldöntöttem, hogy a munkámmal nem okozok kárt a vendégeim hajában. Hajgyógyászként pedig abban segítek, hogy az egészséges haj ne csak illúzió legyen, hanem az önbizalmad egyik formája.

A hitvallásom...

Fodrászként eldöntöttem, hogy csak olyan eljárásokat és kezeléseket vállalok, amelyek nem károsak a vendégeim fejbőrére és hajára. Ezért ennek megfelelő hajfestékekkel, ápoló szerekkel és finish termékekkel dolgozom.

Hajgyógyászként azért dolgozom, hogy helyre állítsam a vendégeim önbecsülését. Ezért kezelem a fejbőr- és hajproblémákat, valamint helyrehozom az okozott károsodásokat, hogy újra létrehozzam az egészséges egyensúlyt.

előnyök

Miért engem válasz?

Személyre szabott kezelés

Együtt felmérjük a hajad, fejbőröd állapotát és az életviteli hatásokat, majd kitaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést, mely összeegyeztethető az életeddel és az elveiddel. A kezelést teljesen a problémádra szabva állítom össze számodra.

Teljes körű figyelem

A konzultáció és a kezelés alatt a teljeskörű figyelmemet neked szentelem. Minden aggodalmadat őszintén megoszthatod bizalommal, minden kérdésedre szívesen válaszolok. A vendégeimmel minden körülményt végigveszünk, hogy megtudjuk mi lehet a probléma kiváltó oka.

Utánkövetés

A kezelések között folyamatosan tartom a kapcsolatot telefonon az ügyfeleimmel. A kezelések lezártával, a probléma megoldása után is figyelemmel követem ügyfeleim életét és bármikor rendelkezésre állok kérdéseik esetén.

Milyen folyamaton megyünk végig?

A kezelés 3 lépésből áll és 1-3 hónap alatt megszüntetjük a problémáidat..

Fontos megértened: nincsenek csodaszerek, amik varázsütésre megszűntetik a panaszodat. Lépésről lépésre fogunk haladni, ahol az ok feltárása és megszüntetése után, visszaállítjuk a fejbőröd és a hajad egészséges állapotát.

Ez mikronkamerával történik, mert szükség van a nagy felbontásra, hogy lássuk a fejbőröd és a hajhagymáid jelenlegi állapotát. Ebből kiderülhet, hogy a panaszaid mögött, milyen ok, vagy okok húzódnak. Ne félj ettől a vizsgálattól, ez fájdalom mentes…

Azonnal, ott helyben  is elkezdjük a kezelésed. Tanácsokat és iránymutatást kapsz arra vonatkozóan, mint vízfogyasztás, vitaminok, táplálkozás és ha szükséges, akkor további kivizsgálások (pl.: góckutatás). Azt is megbeszéljük, hogy az otthoni kezelést hogyan tudod elvégezni, és mikor érdemes visszajönnöd kontroll vizsgálatra… 

Újra mikrokamerával vizsgáljuk meg a fejbőrödet és a hajhagymáidat, hogy milyen változások történtek. Ez alapján eldöntjük, hogyan folytatódjon a kezelésed…